Skridsikre plader er en effektiv, let og holdbar løsning til at undgå glid- og faldulykker.

Vis produkter

Gangveje

Gangveje definerer vi som områder der har forbindelses- og ikke opholds formål. Det er mellemgange korridorer, entreer, forhaller, adgangsveje, flugtveje eller andre færdselsårer. Gangveje er områder der udgør en risiko for horisontale fald (hen ad gulvet).

Husker du at se på gulvet foran dig – også når du bærer store ting? Har du prøvet at falde fordi du havde for travlt eller fordi det var glat?

Real Safety kender løsningen

Hos Real Safety har vi mange års erfaring i at sikre af gangarealer mod fald af enhver art. Sikker færdsel på gangveje forudsætter at de fysiske forhold er så sikre som muligt:

  • God belysning
  • God friktion på overfladen
  • En jævn og ryddet flade

Samt at man selv er mentalt opmærksom på :

  • At der kan være trængsel eller blot andre gående
  • At der ikke ligger ting på gulvet
  • Sørg for frit udsyn, hvis du bærer noget
  • Hav aldrig hænderne i lommen

Det er svært at bevare fokus på fornuftig adfærd, der endnu ikke er blevet vane. Derfor er det uhyre vigtigt at minde sig selv og hinanden på at være opmærksomme.

Tag det et skridt videre!

Det vi kan hjælpe med, er at gøre gangveje så synlige og så skridsikre som muligt. Vi benytter gerne en tekst og/eller piktogrammer for at øge den visuelle sikkerhed.

Flere og flere steder er virksomheder blevet opmærksomme på at vigtige skiltninger med fordel kan lægges i gulvet. For når du bevæger dig fra et område til et andet, kan vigtige informationer på væggene let blive overset. Men folk ser som regel hvor de træder, og vigtige advarsler eller påbud kan derfor med stor fordel printes i den skridsikre belægning. Enten som piktogram eller tekst.

Eventuelle kabler, ledninger, rør og slanger der måtte ligge i vejen, kan vi enten hænge op på S-kroge eller lægge ind i en skridsikker kabel bro. Skulle noget hænge eller stikke ud i hovedhøjde, sørger vi for at visualisere samt stødsikre med sikkerheds bumpers.

Se vores guide om Skridsikring af gangveje og find ud af mere.

Relevante produkter

Har du brug for hjælp?

Udfyld nedestående formular med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Eller kontakt os nu på 26 11 44 66

Show page in English (UK)