Sikkerhedsområder

Vi har her forsøgt at definere nogle af de mest gængse områder, der har høj risiko for at mennesker glider, falder eller snubler. Lad os gerne vide hvis du har forslag til andre områder vi burde tage med og beskrive hvordan vi sikrer bedst.

Sikkerheden på arbejdspladsen

...generelt er øget væsentligt gennem de sidste 20 år.

En større bevidsthed omkring sammenhængen mellem trivsel og tryghed på arbejdet, har gjort almen sikkerhed på arbejdspladsen til et prioriteret indsatsområde på flere og flere arbejdspladser.

Der er naturligvis væsentlige økonomiske incitamenter forbundet med at undgå ulykker i arbejdstiden, der gør investering i en sikker arbejdsplads til en selvfølgelighed alene af den grund. Men da øget tryghed også har stor indvirkning på trivsel og dermed effektiviteten blandt medarbejderne, har mange virksomheder set oplagte fordele i at investere i sikkerhed – herunder skrid sikring.

Trapper og glatte overflader

– det oplagte sted at starte. Ifølge Energistyrelsens seneste tal fra 2013 er glide- og faldulykker den hyppigste årsag til arbejdsulykker i Nordsøen gennem de sidste 6 år (37%). Og tendensen er stigende da 2013 viste at hele 56% af alle ulykker var snuble- og faldulykker.

Den mest effektive metode

Derfor er skrid sikring den mest effektive metode til at opgradere sikkerheden som helhed. Real Safety har stor erfaring med gennemgang og udpegning af potentielle risiko områder samt udfærdigelse af løsningsforslag. Kontakt os gerne for en professionel vurdering og overslag på løsning.

Læs vore Guide omkring skridsikring eller læs hvad vores kunder siger om vores løsninger.

Har du brug for hjælp?

Udfyld nedestående formular med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Eller kontakt os nu på 26 11 44 66

Show page in English (UK)