Skridsikring af skibsdæk

Hvorfor skal skibs dæk sikres?

Livet på søen gør at skibe konstant er udsat for hårde vejrforhold og forskellige væsker som vand, olie, fedt osv. Disse er alle væsker, der gør dæk glatte og derfor farlige at arbejde, gå eller stå på.

For både at reducere omkostninger og mængden af ulykker, anbefaler vi at montere skridsikre glasfiber plader på de områder, hvor man tidligere har malet med sand. Det er både langt mere holdbart (og dermed også billigere), meget mere synligt og væsentligt mere sikkert.

Stål eller dørk plade

Ved montage på metal flade anbefaler vi at benytte en god lim fuge med en stribe rundt i kanten 5 cm fra kant suppleret med et diagonalt kryds.

Træ dæk

Ved montage på træ dørk monteres profilerne med undersænkede skruer med 20-30cm afstand

Gitter riste

Er det ønskede areal båret af gitterrist monteres de skridsikre plader med vores monteringsclips-sæt, der trækker profilet fast nedefra med en syrefast undersænket bolt.

Undgå ulykker på arbejdspladsen

Glatte overflader er farlige overflader. Derfor er det vigtigt at holde fokus på hvor folk færdes i våde/glatte miljøer. Det er altid billigere at forebygge ulykker og her er synlighed, omtanke og skridsikring de tre hovedelementer i en effektiv sikkerhedskultur.

Læs om sikkerhedsområdet Skibsdæk.

Relevante produkter

Har du brug for hjælp?

Udfyld nedestående formular med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Eller kontakt os nu på 26 11 44 66

Show page in English (UK)