Skridsikring af gangveje

Hvorfor skal jeg sikre gangveje?

Gangveje er områder, der bruges dagligt. Disse steder er arealer der forbinder, og dermed benyttes ofte.

Der er mange forskellige typer gangveje som tjener vidt forskellige formål. De kan være på offentlige arealer, i fabrikker, offshore på platforme eller på skibsdæk. Disse forskellige formål benytter forskellige materialer som beton, ristværk, træ mm. Alle disse materialer har det til fælles, at de er meget glatte at færdes på, når de bliver våde.

Du bør sikre disse gangveje for at undgå glide- og faldulykker.

Beton gulv

Et glat betongulv sikres effektivt med walk way covers som er en 3 mm glasfiber plade med indlejrede silicium sten i overfladen. Vi anbefaler at man skruer pladerne ned i betonen med undersænkede skruer. Det kan anbefales at lægge en montagefuge som lyd membran. Profilerne leveres i mål og farve efter ønske.

Alternativt vil man kunne skrid sikre beton gulv med en gummi måtte med skridsikker ’asfalt’ lignende overflade. Denne løsning vil være optimal hvis skridsikringen ikke skal være permanent eller hvis der også er behov for en ryg aflastende ergonomisk effekt.

Dørkplade

En stålplade med et rillet mønster giver sjældent en effektiv beskyttelse mod at være glat. Derfor vil en dørk plade gøres skrid sikker ved at skrue walk way covers ovenpå. Også på dørkplade vil det være en god ide at påføre en monteringsfuge under profilet for at dæmpe eventuel støj. For at retnings anvise vælger nogle virksomheder at lægge vores skrid sikre plader i et ’fortovs-mønster’ for samtidig at angive hvor man ønsker færdslen skal foregå. Der bør maksimalt være 20 cm mellem profilerne, der lægges på tværs af retningen, for at sikre at en fod altid har fat i sikkert underlag.

Stålriste, aluriste eller perforeret plade

Der findes mange typer skrid sikker rist og plade. Fælles for dem er dog at de efter kort tid bliver slidt runde hvor de skulle være skrid sikre. Dertil kommer at disse riste bliver glatte i våd tilstand.

Vi anbefaler enten at benytte vores glasfiber rist, der er permanent anti skrid sikret med indlejrede sten i overfladen, eller at lægge vores skrid sikre plade ovenpå risten eller pladen på de udsatte steder. Ligesom ved trapper monteres disse med vores monterings sæt hvor en special clips spændes op i mod risten nedefra med en undersænket bolt.

Undgå fald med skridsikre plader

Gangveje blive meget glatte, når de er våde, og det kan forårsage ulykker. Heldigvis har Real Safety et bredt udvalg af anti-slip løsninger til alle typer overflader, der er hurtige og nemme at montere, når ovenstående instruktioner følges.

Der fås også mange forskellige farver med eller uden tekst/piktogrammer at vælge imellem. Derudover skærer vi også gerne plader til efter ønske. Tjek vores forskellige skridsikre løsninger til gangveje ved at klikke på de respektive poster nedenfor og begynd at forebygge mod glide- og faldulykker.

Læs om sikkerhedsområdet Gangveje.

Relevante produkter

Har du brug for hjælp?

Udfyld nedestående formular med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Eller kontakt os nu på 26 11 44 66

Show page in English (UK)