Trinsikring

Skridsikring af trapper

Vi oplever desværre at der sker mange ulykker på trapper, og en stor del af de ulykker, der sker på trapper kunne være undgået med en trinsikrings løsning.

Vi har siden 2005 leveret trinsikrings løsninger, der givetvis har forhindret et utal af fald- og snubleulykker. Mange af vores løsninger har vi leveret til offshore industrien, til metal-, fødevare- og procesindustrien og skibsfarten, men vi har også leveret effektive trinsikrings løsninger til private og det offentlige. 

Holdbare skridsikre produkter

Vores trinsikrings produkter er designet og produceret, så de passer til eksisterende trappetrin. Produkterne er lavet af kvalitets glasfiber, hvori siliciumsten er blevet indstøbt. Siliciumstenene sikrer maksimal friktion og uovertruffen levetid for produkterne.

Vi producerer trinsikrings produkter i mange forskellige farver og størrelser, og vi er meget fleksible, hvad angår produktionen. Har du nogle særlige ønsker, kan vi sikkert imødekomme disse, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, selvom du søger en lidt atypisk trinsikrings løsning. 

Vil du have tekst på dine trapper?

Vi har mulighed for at producere trinsikrings produkter, hvorpå der er tekst eller piktogrammer. Dette giver dig muligheden for på een gang at skridsikre trappen og samtidig øge opmærksomheden mod den potentielle fare, der er for at snuble på trappen. Mange bruger teksten: 'Benyt Gelænder' hvilket er en god måde at nedsætte risikoen for alvorlige ulykker.

Undgå snubleulykker på trapper

Uanset om du er virksomhedsejer eller privat person, så er vi sikre på at du vil gøre hvad du kan, for at forhindre at nogen kommer ud for en faldulykke.

En meget stor andel faldulykker sker på trapper, og derfor er det en rigtig god idé at skridsikre trapper, både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Vi har trinsikrings profiler til alle typer trapper, så vi kan uden tvivl hjælpe dig med at forhindre, at der sker faldulykker på trapperne i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til trinsikring, så besvarer vi hjertens gerne disse. Vi kan træffes både på telefon og over mail.

Vores telefonnummer er +45 26 11 44 66, og vores mail er realsap@realsap.com

Har du brug for hjælp?

Udfyld nedestående formular med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Eller kontakt os nu på 26 11 44 66

Show page in English (UK)