Stigesikring

Faldforebyggelse med skridsikre produkter til stiger

Stigetrin-profiler fra Real Safety forebygger glide- og faldulykker og kan monteres direkte på trinene – uanset materiale eller form. 

Alle vores stigetrin-profiler er produceret af kvalitetsglasfiber med indlejrede siliciumcarbid-sten, der gør, at trinene er næsten uopslidelige og meget skridsikre.

Der sker desværre alt for mange ulykker med folk, der falder ned fra stiger, og det siger sig selv, at der er ekstra stor fare forbundet med et sådant fald, da dette potentielt kan være flere meter. Vi råder naturligvis alle til at få skridsikret deres stiger. Men vi råder særligt folk, der bruger stiger udendørs, til at skridsikre trinene, da der ikke skal mange regndråber til, før trinene bliver glatte. Ligeledes er stiger i levnedsmiddelindustrien et udsat område da fedt, olie og andre ingredienser her er et kendt sikkerheds issue.

Vores stigetrin-profiler kan heldigvis forebygge at man glider. De er nemlig skridsikre uanset om de kommer i berøring med vand, olie eller andet glat materiale. De forbliver skridsikre. 

Forskellige typer af trinprofiler

Vi kan levere både runde og firkantede trinprofiler. Samtlige trinprofiler kan monteres direkte på de eksisterende stigetrin uden besvær.

Vi producerer trinprofiler i mange forskellige farver. En række af farverne er ekspressive og bidrager visuelt til at minde omgivelserne om, at der er farer forbundet med at opholde sig på eller i nærheden af stigen.

Vi producerer også stigetrinprofiler, der er selvlysende. Disse egner sig særligt godt til stiger, der er placeret i lettere mørke lokaler. Den, der betræder stigen, kommer dermed aldrig i tvivl om, hvor trinene befinder sig.

Selvom vores trinprofiler kan variere i udseende, så garanterer vi, at materialerne altid er af samme høje kvalitet. Vores trinprofiler er nemlig altid produceret af kvalitetsglasfiber med indlejrede siliciumcarbid-sten, der bidrager til at skabe en fuldstændig skridsikker overflade. 

Skridsikring af alle slags stiger

Vi ved, hvor mange forskellige stigetyper der findes, og derfor er vi også bevidste om, at et mangfoldigt og alsidigt udvalg er nødvendigt inden for stigesikringsløsninger.

Derfor stræber vi naturligvis også efter at have produkter til samtlige stigetyper, og vi har endnu ikke oplevet, at vi har fået en opgave inden for stigesikring, som vi ikke har kunnet løse. 

Stiger er ekstremt vigtige at skridsikre. Mange stigetrin er nemlig temmelig glatte, særligt hvis disse trin kommer i berøring med vand, fedt eller andet glat materiale.

Der kan ske alvorlige faldulykker på stiger, da man potentielt falder flere meter, afhængigt af hvilket trin man snubler på. Derfor er det ekstremt vigtigt at skridsikre sine stiger, så risikoen for en alvorlig snuble- eller faldudlykke mindskes markant. 

Har du spørgsmål angående skridsikring af stiger?

Hele teamet hos Real Safety har bred viden om skridsikring af alverdens produkter, heriblandt også stiger. Vi vil derfor uden tvivl være i stand til at besvare de spørgsmål, som du måtte have til dette felt. Ønsker du vores hjælp eller rådgivning omkring skridsikring af stiger, er du meget velkommen til at kontakte os enten via telefon eller mail.

Ring på +45 26 11 44 66, eller send en mail til realsap@realsap.com.

 

 

Har du brug for hjælp?

Udfyld nedestående formular med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Eller kontakt os nu på 26 11 44 66

Show page in English (UK)