Skridsikre plader

Enhver overflade kan skridsikres

Walkway covers fra Real Safety er en hurtig, let og effektiv løsning for at undgå glide- og faldulykker. Vores pladeprofiler er lavet af glasfiber i høj kvalitet, hvor små skarpe siliciumsten er blevet indstøbt. Dette giver en meget stærk og skridsikker overflade, som også sikrer pladen en lang levetid.

Vores skridsikre plader kan monteres på alle flader, der drager nytte af at blive skridsikret. Vi ser ofte at pladerne monteres på broer og gangveje, dørkplader og udvendige træoverflader.

Vi laver skridsikre plader efter mål og farve

Vi stræber altid efter at levere løsninger på vore kunders præmisser. Derfor er vi yderst fleksible og imødekommer gerne vore kunders behov og ønsker, hvis det er muligt. 

Når vi producerer skridsikre plader, har vi mulighed for at farvetilpasse disse i en valgfri RAL farve. Ligeledes kan vi indstøbe piktogrammer og/eller tekst i pladerne, hvis dette ønskes.

Der kan være store fordele forbundet med at indstøbe tekst og/eller piktogrammer i pladerne, da dette muliggør, at man kan kommunikere sikkerhedsmæssige meddelelser via pladerne.

Flere og flere virksomheder vælger at indstøbe vigtige advarsler eller påbud i vores gulv løsninger, da disse er mere synlige end hvis informationerne hang på væggen.

Har du særlige ønsker til udformningen af skridsikre plader, så tøv endelig ikke med at kontakte os på +45 26 11 44 66 eller realsap@realsap.com.

Montering af skridsikre plader 

Vore skridsikre plader er fabrikeret med henblik på, at de skal være lette at montere. Dette medfører, at pladerne kan monteres problemfrit på en række forskellige overflader eksempelvis beton, stål, metal eller træ. 

Når du køber en løsning hos os, kan du vælge selv at montere den. Der medfølger en letforståelig guide hvori det fremgår, hvordan produktet monteres. Skulle guiden, mod forventning, være utilstrækkelig er du velkommen til at kontakte os på nedenstående nummer for yderligere assistance. 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art om skridsikre plader, så besvarer vi gerne disse. Vi kan træffes både på telefon samt over mail.

Vores telefonnummer er +45 26 11 44 66, og vores mail er realsap@realsap.com.

Har du brug for hjælp?

Udfyld nedestående formular med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Eller kontakt os nu på 26 11 44 66

Show page in English (UK)