Drill Floor Mats

Den ideelle drill floor-måtte

Måtterne fra REAL er ekstremt modstandsdygtige, og garanterer perfekt skridsikring. Ligeledes er de designet på en hensigtsmæssig måde, der bidrager til at lede bore-væsker, mudder og lignende væk fra arbejdsområdet.  

En REAL Pad er blot 1¼” høj. Den har indlejrede stålspyd, integrerede dræn og en meget skridsikker overflade. Det er uden tvivl en af de mest slidstærke drill floor-måtter på markedet - den kan modstå ekstreme belastninger, og den kan holde i mange år. 

Om REAL Pad

Når man skal forklare, hvorfor REAL Pad'en er så slidstærk og modstandsdygtig, som den er, er det nærliggende at nævne, hvilke materialer den er produceret af. Den er støbt i uretan, og dette er et yderst modstandsdygtigt materiale, der har flere fordele, blandt andet at det er kemikalieresistent og brandhæmmende.

Måtten har en ekstremt stærk overflade, der yder maksimal friktion, hvilket sikrer en solid skridsikring. Tilmed er måtten udstyret med drænkanaler, der leder mudder og andre borevæsker væk, hvilket bidrager til at holde måtten nogenlunde ren og pæn.

REALPad  er behagelig at opholde sig på og samtidig meget skridsikker.

Måtten laves altid efter mål.

Vi har sandsynligvis tegninger fra jeres rotary table liggende i vores arkiv. Kontakt os venligst for yderligere info desangående. Du kan både kontakte os via +45 26 11 44 66 og realsap@realsap.com.

Rengøring af drill floor-måtten

En drill floor-måtte er, som sagt, placeret på et udsat sted, hvorfor det er uundgåeligt, at den kommer i berøring med en del skidt og snavs. Heldigvis er måtten designet på en måde, der forebygger unødige skidsamlinger. Måtten er nemlig udstyret med drænkanaler, der leder mudder og andre borevæsker væk uden problemer. 

Derudover er måtten meget let at rengøre. Den er designet på en måde, der gør det let at komme til alle overflader. Den kan uden problemer højtryks- eller damprenses, uden at dette skader måtten. 

Ekstrem solid og modstandsdygtig antiskrid-måtte

Måtten er flere centimeter tyk, og er både hård og standhaftig. Overfladen er ru, hvilket bidrager til en perfekt skridsikring. Måtten er tilmed behagelig at opholde sig på. Den sikrer komfort for de medarbejdere, der kommer til at opholde sig mange timer på den, hvilket vi anser som værende meget vigtigt. På den måde hjælper den også med at forebygge rygskader og lignende.

Nogen spørgsmål?

Vi elsker vores arbejde, hvilket har den positive konsekvens, at vi slet ikke kan lade være med at opsøge en masse viden om vores felt. Derfor er vi ekstremt vidende omkring antiskrid-løsninger, herunder også drill floor-måtter.

Hvis du måtte have nogen spørgsmål angående vores drill floor-måtter, er du yderst velkommen til at kontakte os over enten telefon eller mail. Du kan fange os på +45 26 11 44 66 og realsap@realsap.com.

 

Kontakt
Data
Områder
Guides

Hvis du ønsker at bestille drill floor mats bedes du kontakte os på telefon 2611 4466 eller sende os en mail på
realsap@realsap.com

Har du brug for hjælp?

Udfyld nedestående formular med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Eller kontakt os nu på 26 11 44 66

Show page in English (UK)